Kniha návštěv

Re: krkovice

Zabijačky.cz 10.08.2016
Nejdříve pod alobalem, a pak pro krásnější kůrčičku dopékáme na prudko , tak půl hodiny, a je potřeba podlévat :)

Re: krkovice

Draha 01.12.2016
Já peču krkovici nejdříve přikrytou a pak odkrytou a to 1/2 na 1/2.Začínám tak v 7.30hod a končím před 12hoinou podle velikosti.Peču velice pozvolna.Je lahodná nevysušená.

sušené šunky

pajánek 03.05.2016
napište někdo prosím vás...vyčerpávajícím způsobem popsat jak vyrobit šušenou šunku, děkuji vám velmí pěkně...

váha

Pavel 03.04.2016
Prosím jak zjistím živou váhu prasete,když čistá váha po vyvržení je třeba 20kg je na to nějaký přepočet.Děkuji

Re: váha

Pavel K. 29.04.2016
20 x 1,285 = 25.7 kg v živém.

Re: váha

david 13.01.2017
Úplně universální odpověď není, výtěžnost se koriguje dle celkové hmotnosti čuníka. Jiná bude u malého na gril, jiná u dorostlého na domácí porážku-
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Přidat nový příspěvek