Kniha návštěv

Re: sazona 2015

Mirek 02.12.2015
tak v sobotu začíname

Re: sazona 2015

pajánek 03.05.2016
dejte sem pane recept na pravý zabijačkový guláš...on se prý ani nemá vařit na plotně, ale má se péct...a když zahustit...tak jedině mozečkem?Jinak prý tam patří všechem pajšl, jazyk a i maso a podlévá ve zásadně vývarem z ovaru a jitrnic...Pražák a ví o zabijačkovém guláši co...dle ortodoxních tam nemá být ani cilule...má to prostě být čistě x druhů vepřových mas, pečeno - dušeno v troubě...tak že žádné pančování ničím...jen sůl a to mořská bez jódu a pak kvalitní pepř...co vy na to...

Domácí zabijačky

Ruža z Moravy 05.11.2015
Dxela mne potěšilo, že jste si našli na mém blogu povídání o zkušenostech čtenářů o zabijačkách. Taky je dobré, že je tam odkaz na tento určitě velmi užitečný web. Dám ho do současné Kavárny listopadové, může se někomu hodit. Zdravím.

Re: Domácí zabijačky

Zabijačky.cz 06.11.2015
Děkujeme za zprávu, ten článek o kterém hovoříme najdou všichni na http://ruzenka.blog.cz/1310/nebudete-mit-zabijacku
Je moc pěkný, doporučuji přečíst

Začínající řezník

Kuba 22.09.2015
Děkuji,velmy naučné stránky konečně sem našel něco od kuď se můžu nečemu naučit a vyskoušet si :)

Sezona 2015

Mirek 18.09.2015
jak vám rostou prasata Franta ma přes hrudník 145 centimetru nevíte kolik je to kilo
<< 3 | 4 | 5 | 6 | 7 >>

Přidat nový příspěvek