Kniha návštěv

Re: naložení

Vladimír 28.03.2016
Pomletí masa v prodejně se nebraňte, zvláště pokud v ni máte důvěru. Pomlet ale nechejte 1/4 celkové váhy masa, zbytek je třeba pokrájet na kostky. Nakládá se společně, důkladně promíchané se solí a česnekem. Doba naložení - 5 dnů je dostačující (ideální teplota je 5 stupňů, vyzkoušeno je i 7), takže - teplota ledničky.

Rychlosůl

Zdenka 13.03.2016
Dobrý den, máme v plánu se pustit s manželem do klobásek, jen se chci zeptat, když máme 3 malé děti, jestli by to nešlo bez rychlosoli!!! Předem moc děkuji Zdenka

Re: Rychlosůl

lLukáč 16.03.2016
Domáce klobásky robím už veľa rokov. Rychlosoľ do ních zásadne nedávam. Solím obyčajnou soľou. Dáva sa 2 % soli na 1 kg mäsa. Ak chcete klobásky pre deti doporučujem použiť soľ v pomere 1,8 % na + kg mäsa.
Prajem dobrú chuť

Re: Rychlosůl

lLukáč 16.03.2016
Oprava

V závere +kg opraviť na 1 kg

ďakujem

Re: Rychlosůl

Vladimír 28.03.2016
Rychlosůl v žádném případě, to už by nebyly domácí.

Sezona 2016

Mirek 12.02.2016
oba pašíci jsou již v mrazaku maso vyborny tim že dostavaly take vojtěžku maso tmave jak hovězí a vyzrale o tom se muže řeznikum jen zdat za mesíc přivezu selata
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Přidat nový příspěvek