Kniha návštěv

Re: Rychlosůl

lLukáč 16.03.2016
Oprava

V závere +kg opraviť na 1 kg

ďakujem

Re: Rychlosůl

Vladimír 28.03.2016
Rychlosůl v žádném případě, to už by nebyly domácí.

Sezona 2016

Mirek 12.02.2016
oba pašíci jsou již v mrazaku maso vyborny tim že dostavaly take vojtěžku maso tmave jak hovězí a vyzrale o tom se muže řeznikum jen zdat za mesíc přivezu selata

Vinná klobása

Mirek 23.12.2015
Dobrý den, v receptu na vinnou klobásu uvádíte namočit housky v bílém víně. Ve fotogalerii máte housku namočenou v mléce. Co je tedy správně? Děkuji za odpověď Mirek

Re: Vinná klobása

Zabijačky.cz 08.01.2016
Je to špatná fotografie , omluva. Namočena je v bílém víně

sazona 2015

Mirek 09.11.2015
dat mi někdo do zabíjačkověho gulaše papriku tak to letí oknem
<< 2 | 3 | 4 | 5 | 6 >>

Přidat nový příspěvek