Kniha návštěv

Paštika bez játer?

Leoš 07.11.2018
Ohromný recept Zabijačková domácí paštika. Vůbec tam nejsou játra

Re: Paštika bez játer?

ztz 23.11.2018
dddd

Re: Paštika bez játer?

Petr 19.01.2019
Jsem ze střední Moravy a paštika bez jater se tady dělá běžně.
Kdyby se to nejmenovalo "paštika" ale "vepřová pomazánka" bylo by to pro "strážce norem" asi víc košer, ale je to klasika místních zabijaček.

Vyvazování špekáčků

Petr 17.08.2018
Dobrý den, super stránky a super inspirace. Neměl by někdo tip na pěkný návod, jak vyvázat špekáčky? Nic kloudného jsem po netu nenašel. Díky.
Značka spěchá! Potřebuju to večer

to je ono

Bino 08.01.2017
https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10005354-zabijacka-1-porazka-prasete


https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10005407-zabijacka-2-tradicni-zabijackove-pochoutky

krkovice

Jan 08.07.2016
Mám dotaz na recept nejlepší krkovice. Peče se odkrytá nebo zakrytá druhým pekáčem či alobalem?
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Přidat nový příspěvek