Kniha návštěv

to je ono

Bino 08.01.2017
https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10005354-zabijacka-1-porazka-prasete


https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10005407-zabijacka-2-tradicni-zabijackove-pochoutky

krkovice

Jan 08.07.2016
Mám dotaz na recept nejlepší krkovice. Peče se odkrytá nebo zakrytá druhým pekáčem či alobalem?

Re: krkovice

Zabijačky.cz 10.08.2016
Nejdříve pod alobalem, a pak pro krásnější kůrčičku dopékáme na prudko , tak půl hodiny, a je potřeba podlévat :)

Re: krkovice

Draha 01.12.2016
Já peču krkovici nejdříve přikrytou a pak odkrytou a to 1/2 na 1/2.Začínám tak v 7.30hod a končím před 12hoinou podle velikosti.Peču velice pozvolna.Je lahodná nevysušená.

sušené šunky

pajánek 03.05.2016
napište někdo prosím vás...vyčerpávajícím způsobem popsat jak vyrobit šušenou šunku, děkuji vám velmí pěkně...

váha

Pavel 03.04.2016
Prosím jak zjistím živou váhu prasete,když čistá váha po vyvržení je třeba 20kg je na to nějaký přepočet.Děkuji
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Přidat nový příspěvek