Kniha návštěv

Vyvazování špekáčků

Petr 17.08.2018
Dobrý den, super stránky a super inspirace. Neměl by někdo tip na pěkný návod, jak vyvázat špekáčky? Nic kloudného jsem po netu nenašel. Díky.
Značka spěchá! Potřebuju to večer

to je ono

Bino 08.01.2017
https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10005354-zabijacka-1-porazka-prasete


https://www.stream.cz/jidlo-s-r-o/10005407-zabijacka-2-tradicni-zabijackove-pochoutky

krkovice

Jan 08.07.2016
Mám dotaz na recept nejlepší krkovice. Peče se odkrytá nebo zakrytá druhým pekáčem či alobalem?

Re: krkovice

Zabijačky.cz 10.08.2016
Nejdříve pod alobalem, a pak pro krásnější kůrčičku dopékáme na prudko , tak půl hodiny, a je potřeba podlévat :)

Re: krkovice

Draha 01.12.2016
Já peču krkovici nejdříve přikrytou a pak odkrytou a to 1/2 na 1/2.Začínám tak v 7.30hod a končím před 12hoinou podle velikosti.Peču velice pozvolna.Je lahodná nevysušená.

sušené šunky

pajánek 03.05.2016
napište někdo prosím vás...vyčerpávajícím způsobem popsat jak vyrobit šušenou šunku, děkuji vám velmí pěkně...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Přidat nový příspěvek